Tuoteluettelo

Kulmakynä fair 1,14 g

Dermosil-meikkituotteista löydät lisätietoa, kuvia ja videoita meikkituotteet-sivustoltamme!

Hinta 5,30

Koko 1,14 g
Käyttötarkoitus Antaa kulmille väriä ja tekee kulmista täyteläisen näköiset.
Tuotenro 3544

Luonnolliset ja huolitellut kulmat, sävy vaalea

Kulmakynä fair

Kuvaus

Dermosil Kulmakynä tuo kulmiin luonnollisen ja huolitellun vaikutelman. Helposti levittyvä Kulmakynä on miellyttävän tuntuinen käyttää.

Kulmakynä tekee kulmista täyteläisen näköiset ja muotoilee kulmia kauniisti. Kulmakynä antaa kulmiin pitkäkestoisen, luonnollisen ja mattapintaisen lopputuloksen.

Kolme värisävyä sopivat sekä kylmälle että lämpimälle ihon värisävylle. Kulmakynä sisältää kasviperäisiä vahoja, joiden ansiosta kynää on miellyttävä käyttää. Tuote on vedenkestävä eikä leviä kulmista päivän aikana. Kulmakynä vaalea (fair) sopii hyvin vaaleille kulmille tai jos haluat lisätä vain hieman sävyä kulmiisi.

Lisää väriä kulmiin ensin varovaisesti ja lisää tarvittaessa toinen kerros. Levitä ja tasoita väri Kulmakynän toisessa päässä olevalla harjaosalla. Kulmakynän peset pois kulmista Dermosil Meikinpoistoaineella. Kulmakynän kuluessa voit teroittaa sitä tarvittaessa meikkiteroittimella.

Makeup

Kulmakynä fair kuuluu sarjaan Makeup

Näytä kaikki tämän sarjan tuotteet

Tuoteseloste

  • Hydrogenated Palm Kernel Glycerides - pehmittävä aine, paksuutta säätelevä aine
  • Synthetic Wax - Antistaattinen aine, sideaine
  • Caprylic/Capric Triglyceride - Pehmentävä aine.
  • Hydrogenated Palm Glycerides - pehmittävä aine, emulgaattori
  • Pentaerythrityl tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate - Antioksidantit
  • +/-: - voi sisältää (joitakin seuraavista aineosista)
  • MICA - Imevä aine
  • CI 77891 - Kosmetiikan pigmentti
  • CI 77007 - Kosmetiikan väriaine
  • CI 77400 - Kosmetiikan väriaine.
  • CI 77510 - Kosmetiikan väriaine
  • CI 77492 - Kosmetiikan pigmentti
  • CI 77499 - Kosmetiikan pigmentti.
  • CI 77491 - Kosmetiikan pigmentti
  • CI 16035 - Kosmetiikan väriaine.
  • CI 19140 - Kosmetiikan väriaine
  • CI 42090 - Kosmetiikan pigmentti.
  • CI 77000 - Kosmetiikan väriaine.
  • CI 77163 - Imevä aine
  • CI 77266 - Kosmetiikan pigmentti
  • CI 77288 - Kosmetiikan väriaine
  • CI 77289 - Kosmetiikan väriaine
  • CI 77742 - Kosmetiikan väriaine
  • CI 77947 - sinkkioksidi, antaa väriä kosmetiikkatuotteelle
  • CI 75470 - Kosmetiikan väriaine (elintarvikeväri E120)

Kommentteja

Kerro ajatuksesi ja kokemuksesi tästä tuotteesta.

Sinun tulee kirjautua sisään, jotta voit kirjoittaa omia kommenttejasi.

  • Tällä hetkellä tuotteesta ei ole kommentteja.