Luonnonkaunis-messut Helsingissä

Hanna Kulissien takana

Pääsiäistä edeltävänä viikonloppuna minä, Margita ja Henrietta matkustimme junalla Helsinkiin esittelemään Dermosil Nature -luonnonkosmetiikkasarjaamme Luonnonkaunis-messuilla. Tänä vuonna olimme mukana messuilla ensimmäistä kertaa, ja olimme messujen suhteen innokkaan odottavaisin mielin!


Saavuimme messupaikalle Helsingin Messukeskuksen Talvipuutarhaan perjantai-iltapäivällä pian kahden jälkeen. Ahkeroimme osastomme valmiiksi ja olimme ulkona Messukeskuksesta iltakuudelta – ripeää työtä siis! Rakensimme osastoamme hiki hatussa. Laatikoiden kantaminen, puisten pöytien kokoaminen ja tuotteiden purkaminen ei ollut ihan kevyttä hommaa, varsinkaan kiireessä. Mutta me teimme sen! Ja lopputulos on todella hieno, vai mitä?


Kaksi messupäivää kuluivat vauhdikkaasti ja hauskasti. Kyseessä olivat hieman ”pienemmät” messut, joten mitään valtavia ihmisjoukkoja messuille ei saapunut – mutta väkeä riitti silti mukavasti, varsinkin lauantaina. Messuvieraiden tapaaminen oli mielenkiintoista, ja oli hauskaa päästä kertomaan heille Dermosil Nature -sarjasta, josta itsekin pidän valtavasti!


Myydyin tuotteemme messuilla oli Nature Puhdistusgeeli kasvoille, joka onkin todellinen huipputuote. Ehkä sinäkin olet jo testannut sitä? Geeli pesee meikin ja lian pois hellävaraisesti sekä kuivattamatta ja ärsyttämättä ihoa. Tuote sopii normaalille ja kuivalle iholle sekä sekaiholle.


Kestää hetki, ennen kuin seuraavat messut ovat luvassa. Mutta niitä malttaa odotella hyvillä mielin, sillä kesän Dermosil on Tour -kiertue starttaa taas… Lisätietoa kiertueesta tulossa pian!

Kevätterveisin,

Hanna
Markkinointiassistentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *