Innostu kesäisistä luomiväreistä!

Hanna Meikki

Oletko kuten minä: käytät tuttuja ja turvallisia nude-luomivärejä ja arastelet värikkäämpien luomivärien käyttämistä? Ihananväriset luomivärit kyllä houkuttelevat, mutta osaako niitä kuitenkaan käyttää?

Nyt toukokuussa valikoimaamme liittyi joukko herkullisen sävyisiä Magnetic luomivärejä, joiden käyttöä ei tarvitse arastella. Yhdeksän luomivärin joukossa on kauniita perussävyjä, mutta myös kesäisiä limited edition -sävyjä. Omia suosikkejani ovat pinkkiin ja lilaan taittavat pink dream, lilac ja purple rain. Tässä pari vinkkiä näiden luomivärien käyttöön!

Yksi tapa on meikata luomet kokonaan yhdellä sävyllä. Tällä tavoin saa helposti meikkiin uutta twistiä. Ainakin omaan arkimeikkiini tämä on melkoinen uudistus! Tältä näyttää sävy lilac koko luomelle levitettynä. Tähän tyyliin sopivat sekä matat että helmiäissävyt.

Luomivärillä ei tarvitse meikata koko luomea, sillä se toimii myös oivana rajausvärinä. Luomivärillä tehty rajaus on pehmeä, jopa aavistuksen utuinen, ja siksi tuokin kivaa vaihtelua tavallisella rajausvärillä tehtyyn silmämeikkiin.

Rajaus tehdään aavistuksen kostealla viistopäisellä siveltimellä, jolloin luomiväriä tarttuu siveltimeen enemmän ja rajauksesta tulee intensiivisempi. Jos sinulla ei ole viistopäistä sivellintä, voit kokeilla esimerkiksi puhdasta Moist proof kulmavärin sivellintä.

Kuvassa olen rajannut silmäni purple rain -sävyllä. Tummanlila sävy sopii mielestäni hyvin yhteen vihertävien silmieni kanssa. Kannattaa leikkiä sävyjen kanssa rohkeasti, sillä eriväriset rajaukset voivat nostaa silmät esiin uskomattoman kauniisti!

Myös kauniin juhlameikin voi toteuttaa värikkäillä luomiväreillä. Hyvänä esimerkkinä toimii toukokuun Dermosil-lehden muuttumisleikki, jonka osallistujille toteutettiin juhlameikit Magnetic luomiväreillä. Artikkelin voit käydä lukemassa täältä.

Kesäinen juhlameikki syntyy esimerkiksi levittämällä pink dream -sävyä koko luomelle ja varjostamalla luomivako lilac-sävyllä. Lisää silmän ulkonurkkaan vielä purple rain -sävyä ja häivytä huolellisesti.

Luomivärejä käytettäessä kannattaa ehdottomasti muistaa lisätä luomille Silmämeikin Pohjustusvoidetta! Tässä kuvassa näkyy, miltä purple rain -luomiväri näyttää iholla ilman Pohjustusvoidetta sekä voiteen kanssa. Ero on melkoinen!

Pohjustusvoide saa värit toistumaan selkeämmin ja pitää myös meikin siistinä pitempään. Ero on vielä selkeämpi tunnin-parin päästä: pohjustamaton luomiväri häipyy lähes näkymättömiin, mutta pohjustettu meikki toistuu edelleen voimakkaan sävyisenä.

Hauskoja meikkihetkiä luomivärien kanssa – käytit sitten perusvärejä, iloisia kausivärejä tai molempia suloisesti sekaisin!

Mari
Viestintäassistentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *