Energiaa luonnosta

Henry Backlund Kulissien takana

Haluamme, että Dermosil-tuotteemme ovat ystävällisiä ihollesi. Ystävällisyys on ylipäätään tärkeää. Yritämme olla myös ympäristöystävällisiä monella eri tavalla. Dermoshopilla on ympäristösertifikaatti ja ympäristösertifioituja tuotteita.

Nyt otamme uuden askeleen ympäristöön panostamisessa. Rakennamme pääkonttorillemme lämmitysjärjestelmää, jonka myötä käyttöömme tulee maalämpö ja aurinkopaneelit.

Aurinkopaneelit tulevat tarjoamaan meille noin 10 % tarvitsemastamme energiasta. Se kuulostaa aika vähältä, mutta mielestämme se on oikein hyvä alku – antaa auringon paistaa! Me ihmiset saamme energiaa auringosta, ja nyt myös varastorakennuksemme tekee samoin sen katolle asennettujen paneelien ansiosta.

Henry
toimitusjohtaja

1 kommentti

Eija K kesäkuu 06, 2017 at 18:01

Meillä on ollut aurinkopaneelit katolla n.10 vuotta.Käyttömarginaali niillä on helmkuun puolesta välin marraskuulle(pohjoissuomi). Kesäisin saamme lämpimän käyttöveden paneeleista ja loput menee lämmitykseen.Tällä hetkellä asennamme ilmavesilämpöpumppua.Puuta poltamme:leivinuunissa (tuo lämpöä ja samalla valmistuu ruoat ja paistamiset) takassa,kiukaassa sekä lämmityskattilassa.Energiaystävällisyys on meille tärkeää.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *