Sääret juhlakuntoon!

Hanna Ihonhoito

Pidän juhlista, mutta niihin liittyy kuitenkin yksi epämiellyttävä asia: sukkahousut. Niitä saa aina olla nykimässä ja pahimmillaan ne menevät rikki jo ensimmäisellä käyttökerralla. Talven jäljiltä jalat ovat kuitenkin niin kalpeat, ettei ilman sukkahousujakaan kehtaa liikkua. Siksi olenkin kesän juhlia ajatelleen todella iloinen uudesta Dermosil Summer Dream kaunistavasta säärivoiteesta, jonka ansiosta voin jättää sukkahousut kaappiin lojumaan.

Säärivoide on täydellinen tuote talven jäljiltä kalpeille säärille, sillä se tasoittaa kevyesti ihon epätasaista sävyä ja tuo sille kesäistä hehkua. Lopputulos näyttää siltä kuin käyttäisi ohuita satiinisukkahousuja!

Ennen säärivoiteen käyttöä säärten iho kannattaa kuoria, jotta lopputulos olisi mahdollisimman tasainen. Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Vartalon Kuorintavoide Lime ja Vartalon Kuorintavoide Senses.

Kuorinnan jälkeen säärille voi vielä levittää Silottavaa vartalogeeliä, joka kiinteyttää ihoa ja parantaa sen ulkonäköä. Parhaiten geelin tulokset näkyvät säännöllisen käytön myötä.

Sitten on aika levittää Kaunistavaa säärivoidetta! Levittäminen on todella helppoa, sillä tällä voiteella on lähes mahdoton saada aikaan itseruskettavista tuotteista tuttuja rajoja. Kannattaa kuitenkin tarkistaa, ettei nilkkoihin ja polvitaipeisiin jää ylimääräistä voidetta.

Kullanvärinen voide levittyy iholle tasaisesti antaen sille aavistuksen päivittyneen sävyn. Efektiä on vaikea ikuistaa kameralla, mutta voiteella käsitelty iho näyttää upealta! Alla olevassa kuvassa olen lisännyt säärivoidetta oikeanpuoleiseen jalkaani. Nimestään huolimatta säärivoidetta voi levittää myös käsivarsille, mikäli ne kaipaavat hieman päivettyneempää sävyä.

Säärivoiteen kannattaa antaa imeytyä ja kuivua ennen pukeutumista. Juhlapäivän lopuksi säärivoide lähtee iholta saippuan tai suihkugeelin kanssa pesemällä. Ihanan helppoa ja vaivatonta, ja mikä parasta: päivän aikana ei tarvitse kertaakaan nykiä sukkahousuja tai kyttäillä silmäpakoja!

Ihania ja ikimuistoisia kesäjuhlia!

Mari
Viestintäassistentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *