Dermosil on Tour toi kesän pohjoiseen!

Varpu Saari Dermosil on Tour

Kesän ensimmäinen pitkä Dermosil on Tour -kiertue on takanapäin. Odotimme innolla kiertuetta Pohjois-Suomessa, sillä saimme jo viime kesänä paljon palautetta ja toiveita Oulun ja Rovaniemen seudulta. Oli silti jännittävää lähteä matkaan – emme voi olla varmoja, tuleeko kukaan. Se oli onneksi turha huoli. Niin Rovaniemellä, Oulussa kuin Kajaanissakin meillä oli ihmisiä odottamassa auton ulkopuolella jo ennen kuin saimme myymälän auki!

Pitkällä kiertueella kanssani oli töissä Laura ja Carola asiakaspalvelusta sekä laatupäällikkömme Beatrice. Lauralle kiertue oli ensimmäinen, mutta me muut reissasimme myymäläautolla jo viime kesänä muutamilla paikkakunnilla.

Rovaniemeläisten leppoisuus kävi ilmi nopeasti! Ihmiset olivat hyvällä tuulella, sillä olihan viime viikon keskiviikko myös kesän ensimmäinen lämmin päivä siellä. Vitsailimme, että toimme kesän tullessamme! EasyFitin ja LadyLinen energiset naiset olivat mukana esittelemässä toimintaansa ja sotilassoittokunta sattui pitää keskipäivällä konsertin Lordin aukiolla.

Huomasimme, että se on aina arvoitus, mikä tuote myy ja kiinnostaa eniten. Vaikka verkkokaupan myyntitilastosta tiedämme koko valikoiman suosituimmat, olemme huomanneet tänä kesänä jo paikkakuntakohtaisia eroja. Sävyttävät huulivoiteet ja Summer Dream suihkugeeli kiinnostivat kyllä kaikilla paikkakunnilla, mutta Rovaniemellä monien matkaan tarttui Aina-voide ja Hyttys- ja punkkisuihke. Myös Oulussa Aina-voide kiinnosti, mutta Kajaanissa Extra Voide oli asiakkaiden suosikki.

Jo Rovaniemellä kauppa kävi odotettua paremmin ja torstaina Oulussa totesimme täyteen pakatun varaston eli bussin tavaratilan tyhjenevän uhkaavasti. Saimme varastolta Korsnäsistä täydennystä vielä iltapäivällä. Oulussa osallistuttiin ahkerasti myös kesäisen tuotepalkinnon arvontaan.

Myymäläautossamme on koko kesän ajan tarjouksia, joita ei saa verkkokaupasta. Tarjoustuotteiden, kuten Funky pink ja Pastel pink -huulikiiltojen ja Duo Gel finish kynsilakkojen testereitä käytettiin ahkerasti. Kajaanissakin moni innostui Sävyttävistä huulivoiteista, joiden pehmeä ja miellyttävä koostumus sopii kevyen huulimeikin ystäville.

Erityisesti kajaanilaiset kiittelivät, että olimme tulleet kaupunkiin. ”Koska tulette uudestaan”, meiltä kysyttiin monta kertaa!

Moni asiakkaamme oli hyvillään, että tuotteita pääsee testaamaan myymäläautossa. Moni kaipasi omaa suosikkituotettaan, jota ei sitten löytynytkään myymäläautostamme. Noin neljäsosa verkkokaupan valikoimasta on mukana myymäläautossa. Asiakkaat ymmärsivät kyllä hyvin tämän realiteetin, kun kerroimme, että esimerkiksi täyttöpussit veisivät aivan liikaa tilaa.

Ilahduimme kovasti asiakkaiden kiinnostuksesta ja kysymyksistä ja monet kertoivat suosikkituotteistaan. Toivottavasti teille asiakkaille oli meidän tapaamisesta yhtä paljon hyötyä kuin meille teidän tapaamisestanne. Kun lähdimme ajamaan Kajaanista kohti kotia, avasin läppärin ja kirjasin ylös kaikki palautteet ja huomiot kolmen päivän kiertueelta. Mitä tuotteita olisi toivottu myymäläauton valikoimaan ja mitä valikoimasta poistuneita tuotteita kaivattiin takaisin verkkokauppaan. Pidämme nämä huomiot mielessä suunnitellessamme tulevaa.

Nyt hengähdetään hetki. Seuraavan kerran myymäläauto on tositoimissa Helsingissä 20.6. ja Turussa 21.6.

Kiitos Rovaniemi, Oulu ja Kajaani!

Varpu
Viestintäpäällikkö

 

4 kommenttia

Kaarina Degerholm kesäkuu 20, 2017 at 17:04

Hei,
Sähköpostiviestissänne on että olette Turussa 27.6., mutta tässä ylläoöevassa 21.6.!!!
Kumpi oikein, vai kumpikin :).
Olisin tulossa, en vain haluaisi lähteä turhaa kaupungille!

terveisin Kaarina

Vastaa

Mari Aho kesäkuu 21, 2017 at 8:53

Hei Kaarina! Sähköpostiin oli vahingossa lipsahtanut väärä päivämäärä, pahoittelemme! Dermosil on Tour -kiertue saapuu Turkuun tänään, 21. kesäkuuta. Löydät meidät Yliopistonkadun aukiolta klo 10-17. Tervetuloa ostoksille! 🙂

Vastaa

Susie kesäkuu 21, 2017 at 11:23

Kiitos kun kävitte Oulussa! Ihania tuotteita. Tulkaa toistekin!

Vastaa

Mari Aho kesäkuu 21, 2017 at 12:42

Mukavaa että viihdyit bussissamme! 🙂 Pidämme toiveet mielessä ensi kesän kiertuekohteita ajatellen.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *