Tervehdys asiakaspalvelusta!

Vieraskirjoittaja Kulissien takana

Hei! Nimeni on Josefina ja olen ollut reilun kuukauden töissä täällä Dermosil-asiakaspalvelussa. Olen viihtynyt todella hyvin ja olin tosi iloinen kuin sain tietää että saan aloittaa työt täällä, Dermosil on mahtava yritys!

Opittavaa on ollut valtavasti, jotta voisin huolehtia asiakkaistamme parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi nämä viikot ovatkin olleet todella intensiivisiä. Työtehtävät ovat monipuolisia ja aina on jotain tehtävää, mikä on mukavaa.

Tavallisten työtehtävien opettelun lisäksi olen ehtinyt olla mukana Dermosil on Tour -kiertueella Vaasassa toukokuun lopulla. Päätehtäväni oli tietenkin auttaa ja opastaa asiakkaitamme tuotteiden kanssa, mutta pääsin myös tekemään pikameikkejä pientä extra-hemmottelua kaipaaville asiakkaillemme. Päivä oli todella antoisa, oli hauskaa päästä palvelemaan asiakkaitamme tavallisesta poikkeavassa ympäristössä.

On ollut myös jännittävää päästä tutustumaan lukuisiin Dermosil-tuotteisiin. Kynsilläni on tällä hetkellä kesäisen raikas pinkki Duo Gel finish kynsilakka.

Toivon että tulen viihtymään työssäni jatkossakin yhtä hyvin kuin tähän asti. Teen myös parhaani jotta pystyisin palvelemaan teitä asiakkaita mahdollisimman hyvin!

Mukavaa kesää!

Josefina
myyntiassistentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *