Paras setti reissaajan reppuun

Hanna Matkustaminen

Kun matkustaa usein, varsinkin lentäen, oppii arvostamaan käytännöllisiä tuotteita jotka tekevät reissaamisesta vaivattomampaa. Minun suosikkini on Dermosil Tyhjät pullot -pakkaus. Minulla on kotona aina varalla kaksi pullopakkausta, joita voin täyttää kun olen lähdössä lyhyelle matkalle pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa.

Jokainen pullosetti sisältää kolme tyhjää pulloa (60 ml), kaksi tyhjää purkkia (30 ml ja 5 ml), läpinäkyvän muovipussin (etenkin pussin kahvat ovat superkäytännölliset – pussi on helppo nostaa esiin turvatarkastusta varten!) sekä tarra-arkin. Tarroilla voi merkitä, mitä tuotteita pullot ja purkit sisältävät.

Vaikka pullot ovatkin hyvin tiukkoja, suosittelen kuitenkin suojaamaan pullojen suut. Voit esimerkiksi laittaa palan muovikelmua pullon ja korkin väliin samalla kun ruuvaat korkin pulloon kiinni. Tämä neuvo kannattaa muistaa etenkin, jos pulloihin on pakannut mukaan nestettä, kuten kasvovettä. Lentokoneen paineet voivat yllättää, joten on hyvä pyrkiä välttämään pullojen vuotamista kaikin mahdollisin tavoin. Parempi pelata varman päälle!

Luota minuun, tämä setti on hyvä ja halpa investointi usein reissaavalle.

Mukavaa matkaa!

Kesäterveisin,

Hanna
Markkinointiassistentti

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *